Πόρτα ασφαλείας Prime Electra - Κεντρική είσοδος πολυκατοικίας

porta asfaleias prime electra kentriki eisodos polykatoikias thorakismenes portes asfaleias
Views: 13891Κατασκευαστής:Kleithropoios.gr
Κωδικός Προϊόντος:Prime-Ele
Διαθεσιμότητα:2 - 3 Μέρες
2.021,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.630,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


*Τοποθέτηση :

Ποσότητα:Καλάθι

 Μοντέλο θωρακισμένης ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ πόρτας ιδανική για εισόδους πολυκατοικίας , με συχνή χρήση και κατάλληλο σχεδιασμό στις καταπονήσεις .

 

 1. Διπλή θωράκιση (με δύο ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνες πάχους 1 χιλιοστού στη  καθεμία που δε σκουριάζουν). 
 2. Ενίσχυση κοιλοδοκού στην κάσα από ατσάλι ηλεκτρογαλβανιζέ
 3. 16 σημεία κλειδώματος περιμετρικά της πόρτας. 
 4. Μεντεσέδες ρυθμιζόμενοι βαρέως τύπου με μπίλια για την αθόρυβη λειτουργία της πόρτας 
 5. Κλειδαριά X1R ISEO FIAM με αυτόματο κλείδωμα ΟΛΙΚΟ  στο κλείσιμο της πόρτας ( αυτόματα  μέσω της σούστας ή χειροκίνητα )
 6. Εσωτερικός κύλινδρος  SECURREMME με 5 κλειδιά στην συσκευασία τους (σφραγισμένα)
 7. Παρέχεται προστασία στον κύλινδρο της  κλειδαριάς (defender – ατσάλι που περικλείει την κλειδαριά) που αποτρέπει τη χρήση αφαλοθραυστικού στην  κλειδαριά  και  επίσης  τη παραβίαση της  κλειδαριάς με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.
 8. Επένδυση τύπου PVC ή LAMINATE. 
 9. Επιλογή σχεδίων ΙΝΟΧ ή παντογράφου 
 10. Στην τιμή της  πόρτας περιλαμβάνονται: πανοραμικό ματάκι 180 μοιρών, αυτόματος ανεμοφράκτης, πόμολο εσωτερικά και εξωτερικά τύπου Μπόυλ σε Νοξ ι Μπρονξ. , ίσιες επενδύσεις έσω-έξω  (Ανεξαρτήτως χρώματος) και επενδύσεις λαμπάδων και περβαζιών ,κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για 24ωρη ασφάλεια στην είσοδο της πολυκατοικίας.
 • Όλες οι πόρτες φέρουν γραπτή εγγύησης  για  «εφόρου ζωής» καλή λειτουργία της πόρτας. 
 • Όλες οι πόρτες φέρουν πιστοποιητικά του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του ΕΛΟΤ, της  Ε.Ε  και ISO 9001:2000.

 

Λίγα λόγια για τον τρόπο λειτουργίας της PRIME ELECTRA : 

Η Prime Electra αποτελεί την κορυφαία ευρωπαική λύση για την είσοδο της πολυκατοικίας που έχει θωρακισμένη πόρτα και δεν είναι ένα προιόν δεύτερης κατηγορίας αγνώστου προελέυσεως .

Πρόκειται για την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για το αυτόματο κλείδωμα ( και ξεκλείδωμα κατ` εντολή ) της πόρτας , σαν να είχαμε ενα 24ωρο θυρωρό στην είσοδο του σπιτιού μας .

Η λειτουργία της κλειδαριάς είναι ανεξάρτητη από την τοποθέτηση και την ρευματοδοσία των θυροτηλεφώνων μας, καθιστόντας έτσι το σύστημα αυτό ικανό να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε κατασκευή και εγκατάσταση ανεξάρτητα τον τύπο των κουδουνιών σας.

Λειτουργεί με ανεξάρτητη τροφοδοσία μπαταρίας χιλιάδων χρήσεων , αλλά και με επιλογή μόνιμης τροφοδοσίας εάν το επιθυμεί ο πελάτης . ( ακόμα και με κατασκευή επαναφόρτισης και Backup UPS )

Η αποτροπή του διαρρήκτη από την κεντρική είσοδο σημαίνει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει έσω στα διαμερίσματα και την περιουσία μας ή στις αποθήκες , γκαράζ , εσωτερικούς χώρους κτλ.

 ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΤΗΣ . 

PRIME ELECTRA - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ