Σύστημα ασφαλείας για Θωρακισμένη πόρτα - CISA lock

Σύστημα ασφαλείας για Θωρακισμένη πόρτα - CISA lock Ολοκληρωμένες προτάσεις ασφαλείας από το Mr.Kleithropoios
Views: 15691Κατασκευαστής:Kleithropoios.gr
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:2 - 3 Μέρες
580,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 467,74€
Ποσότητα:Καλάθι

Το σύστημα αποτελείται απο την σύνθεση ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων καλύπτοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία έναντι σε κάθε διάρρηξη .

Έχει την δυνατότητα ολοκληρωτικής αναβάθμισης και τμηματικής αλλαγής-αναβάθμισης , δίνοντας μας την δυνατότητα της οικονομικής και εταιρικής επιλογής σε κάθε εξαρτημά της .

Αποτελείται από 2 ηλεκτροπύρους ασφαλείας Fail Safe με λειτουργία πανικού , την ηλεκτρική κλειδαριά CISA με δυνατότητα μπλοκαρίσματος ακόμη και αν δεν κλειδώσει χειροκίνητα , αποτρέποντας την διάρρηξη με κάρτα , ταυτότητα , συρματάκια ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί να έχει μάθει ο κοινός διαρρήκτης ακόμη και μέσα από το Youtube .

Ένα τηλεχειρισμό που συνδέει το σύστημα της μηχανικής με τους πύρους που αποτρέπει την διάρρηξη της ακόμα και άν ο διαρρήκτης χρησιμοποιήσει δυναμικά μέσα όπως τροχό , οξυγόνο , τρυπάνια κ.τ.λ. , εφόσον ούτε ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει την θέση των κρυφών ηλεκτροπύρων.

Το σύστημα υποστηρίζεται και από εξωτερική τροφοδοσία , καθιστώντας το λειτουργικό ακόμα και άν ο διαρρήκτης διακόψει την τροφοδοσία ρεύματος στην οικία , για το συναγερμό ή οποιοδήποτε άλλο λόγο. 

Ο χρόνος τοποθέτησης είναι περίπου 3-4 ώρες ανάλογα την κάθε τοποθέτηση χωρίς μερεμέτια ή ζημειά στην πόρτα .