Κλειδαριά ISEO MULTIBLINDO EMOTION 3 Σημείων

kleidaria iseo multiblindo emotion kleidaries eisodou polykatoikias
Views: 667Κατασκευαστής:ISEO
Κωδικός Προϊόντος:ISEO-Multiblindo-Emotion
Διαθεσιμότητα:2 - 3 Μέρες

Διαθέσιμες Επιλογές


*Για πόρτα:

Ποσότητα:

Ηλεκτρική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος από την εταιρεία ISEO, με κωδικό Multiblindo E-Motion.

Ιδανική λύση για τις εισόδους των πολυκατοικιών. Εξαιρετικός συνδυασμός άνεσης και ασφάλειας. Λειτουργεί με δυο τρόπους: ηλεκτρικά και με το κλειδί (μηχανικά). Κλείδωμα σε 3 σημεία.

Λύστε μια για πάντα το μόνιμο πρόβλημα του κλειδώματος της εισόδου της πολυκατοκίας τοποθετώντας την νέα αυτή ηλεκτρομηχανική κλειδαριά !

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλη για εισόδους πολυκατοικιών. Για πόρτες ξύλινες και αλουμινίου.
 • Κλειδαριά τριων σημείων, χωνευτή. Διαθέτει πίρρους & γλώσσες "παπαγαλάκι" (ή γάντζους) σε τρια σημεία
 • Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας
 • Μπορείτε να ανοίγετε από το θυροτήλεφωνο, ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη (αυτόματο ξεκλείδωμα)
 • Κέντρα: 35, 40 & 45mm
 • Ηχητικα σήματα που ενημερώνουν τον χρήστη για την κατάσταση της κλειδαριάς (κλειδωμένη - ξεκλείδωτη)
 • Διαθέτει υποδοχή για κύλινδρο, για μηχανικό άνοιγμα από έξω ή μέσα (ηλεκτρομηχανική κλειδαριά)
 • Λειτουργία fail-secure. Όταν κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα η κλειδαριά ασφαλίζει και η πόρτα μένει κλειδωμένη
 • Ρυθμιζόμενος χρόνος κλειδώματος. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον χρόνο που θα ξανακλειδώσει η κλειδαριά από την στιγμή που πατάει το κουμπί για το άνοιγμα της πόρτας (5,10,30 ή 60 δευτερόλεπτα)
 • Λειτουργία αντιπανικού για γρήγορη έξοδο από το κτίριο - Κατεβάζοντας το πόμολο από την εσωτερική πλευρά ξεκλειδώνει, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας
 • Λειτουργεί στα 12V DC. Η παροχή του ρεύματος γίνεται πάνω στην κλειδαριά και όχι στο σταθερό.
 • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται η ηλεκτρική κλειδαριά και οι βίδες στήριξης. Τα αντικρύσματα και το τροφοδοτικό είναι ξεχωριστά (δεν περιλαμβάνονται)

Ο κύλινδρος ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Συνδυάστε την κλειδαριά με έναν κύλινδρο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα !

Η κλειδαριά ISEO Multiblindo E-Motion μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγια ή καρταναγνώστες (εξωτερικά) και μπουτόν (εσωτερικά), ανάλογα πάντα με τον τρόπο που επιθυμείτε να λειτουργεί το εκάστοτε σύστημα. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο της πρόσβασης στον χώρο σας.

Τρόπος λειτουργίας:

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται η ηλεκτρική κλειδαριά Multiblindo E-Motion. Μόλις η πόρτα κλείσει οι πίρροι ασφάλισης "πετάγονται" από την θέση τους και η κλειδαριά ασφαλίζει. Αν βρίσκεστε μέσα, για να ανοίξετε την πόρτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας ή να κατεβάσετε το πόμολο (λειτουργία αντιπανικού). Αν βρίσκεστε έξω, θα πρέπει ή να σας ανοίξει κάποιος από το θυροτηλέφωνο ή να ανοίξετε μηχανικά με το κλειδί.

Η κλειδαριά Multiblindo E-Motion διαθέτει πολλές λειτουργίες & δυνατότητες επέκτασης. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα ειδικό πληκτρολόγιο (δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία) ώστε να σας προσφέρει τους εξής τρόπους κλειδώματος ανάλογα με τις ανάγκες σας:

 • TOTAL. Πατώντας το κουμπί (του θυροτηλεφώνου ή όποιο άλλο έχετε συνδέσει για το άνοιγμα), η πόρτα ξεκλειδώνει. Όταν η πόρτα κλείσει, η Multiblindo E-Motion αυτόματα θα ενεργοποιήσει την γλώσσα και τους πίρρους. Κατά την διάρκεια του κλειδώματος-ξεκλειδώματος παράγονται αντίστοιχα ηχητικά σήματα. Καθολική ασφάλεια: αυτή η ρύθμιση εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια της πόρτας σας. Ιδανικό για εισόδους πολυκατοικιών.
 • LIGHT. Πατώντας το κουμπί, η πόρτα ξεκλειδώνει. Όταν η πόρτα κλείσει, η Multiblindo E-Motion αυτόματα θα ενεργοποιήσει μόνο την γλώσσα (όχι τους πίρρους κλειδώματος). Πιο ευέλικτη επιλογή λειτουργίας που προσφέρει μερικό και γρήγορο κλείδωμα.
 • FREE. Με αυτή την λειτουργία η Multiblindo E-Motion κρατάει την γλώσσα και τους πίρρους μόνιμα σε θέση "open" (ξεκλείδωτους). Έτσι η πόρτα μένει σε μια κατάσταση ελεύθερης εισόδου, που εξασφαλίζει ελεύθερη διέλευση τόσο από μέσα όσο και από έξω μέχρι να τεθεί άλλη λειτουργία. Ιδανικό για εισόδους καταστημάτων.