Σχετικά με μας

Αγαπητοί πελάτες - φίλοι ,

Η επιχείρηση «Ιορδανίδης - Κλειδιά / Κλειδαριές» εδρεύοντας από το1983 στο Χαλάνδρι και εξυπηρετώντας όλα τα Βόρεια προάστια είναι πλέον κοντά σας και διαδικτυακά  , με αποστολές πανελλαδικά και συμβουλές ασφαλείας για όλους . 

 

Η γνώση και η συνεχής έρευνα μαζί με το προσωπικό μεράκι μας έχει καταξιώσει στον χώρο της ασφάλειας και της πρόληψης . Χάρη σε όλους εσάς μπορούμε καθημερινά να εργαζόμαστε και μαζί να κρατάμε όλους τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» μακριά από ότι πολυτιμότερο έχετε . Για αυτό και εμείς σας οφείλουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

 

Με σύγχρονα μέσα , συνεχώς αναβαθμιζόμενο εξοπλισμό αλλά και συνεχή υποστήριξη στα προϊόντα μας , μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλιση για την περιουσία και την οικογένεια σας . 

 

ΣΤΟΧΟΣ μας να μην μπει ΚΑΝΕΙΣ εκεί που ΕΜΕΙΣ έχουμε ασφαλίσει .

 

Θα αναλάβουμε την μελέτη του χώρου σας και θα σας προτείνουμε όλους τους δυνατούς τρόπους διασφάλισης του , προσφέροντας σας εργασία και υλικά υψίστης ποιότητας σε λογικές τιμές .

Βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σας για οποιαδήποτε ερώτηση , για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία που έχει δημιουργηθεί για την ποιότητα ασφάλισης που είχατε ως και σήμερα .

 

Για εμάς η κάθε συζήτηση δεν είναι χάσιμο χρόνου .. Είναι κερδισμένη γνώση.

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας .

Οικογένεια Ιορδανίδη 

 

 

 

"Αιέν αριστεύειν έμμεναι άλλων, μηδέ γένων πατέρων αισχυνέμεν" - Όμηρος /  Ιλιάδα Ζ`208 

 "να επιδιώκεις μονίμως να είσαι ο άριστος έναντι των άλλων και να μην ντροπιάσεις ποτέ τη γενιά σου"   

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ KLEITHROPOIOS - Οικογένεια Ιορδανίδη

Γνωστοποιημένο κατάστημα στην Ελληνική Αστυνομία - Άδεια καταστήματος