Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας με κοντάρι 5 μέτρα

Μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας με κοντάρι 5 μέτρα Μπάρες Διαχείρισης Κυκλοφορίας
Views: 6053Κατασκευαστής:Kleithropoios.gr
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:2 - 3 Μέρες
1.086,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 875,81€
Ποσότητα:Καλάθι

 Ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας για μέτρια έως υψηλή συχνότητα χρήσης κατάλληλη για περισσότερα από 200 ανοιγοκλεισίματα ανά ώρα με ενδεικτική ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος 4 δευτερόλεπτα.

Η σύνθεση της μπάρας 5m περιλαμβάνει:

  • 1 x Μπάρα Spin με μη αντιστρέψιμο ηλεκτρομειωτήρα και ελατήριο που αντισταθμίζει το βάρος του κονταριού
  • 1 x Πίνακα ελέγχου  Autotech S5070T ενσωματωμένο στο κουτί του μηχανισμού
  • 1 x Βάση στήριξης
  • 1 x Σταθερό πόδι κονταριού
  • 1 x Κοντάρι αλουμινίου 5 m με ανακλαστικά και προστατευτικό λάστιχο
  • 1 x Δέκτη τηλεχειρισμού
  • 1 x Τηλεχειριστήριο τρικάναλο 433 MHZ
  • 1 x Σετ φωτοκύτταρα ενσύρματα ασφαλείας
  • 1 x Κλειδί απασφάλισης για χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Η μπάρα ελέχγου κυκλοφορία 5m είναι ηλεκτρομηχανική με μη αντιστρέψιμο ηλεκτρομειωτήρα που σημαίνει ότι το κοντάρι ασφαλίζει στην κλειστή και ανοιχτή θέση. Έχει ενσωματωμένο ελατήριο που αντισταθμίζει το βάρος του κονταριού το οποίο είναι 5 μέτρα.

Έχει συμπαγή και ανθεκτική κατασκευή ενώ το κουτί που φιλοξενείται ο μηχανισμός είναι κατασκευασμένο από χάλυβα με επεξεργασία ηλεκτροφόρησης (cataphoresis treatment) και βαμμένο με πολυεστερική βαφή πούδρας.

Σε ειδικές περιπτώσεις η μπάρα διατίθενται και με κουτί μηχανισμού από ανοξείδωτο χάλυβα για χρήση σε ακραία διαβρωτικά περιβάλλοντα. Όλες οι μπάρες διαθέτουν ειδικό κλειδί αποσύμπλεξης για χειροκίνηση σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα ηλεκτρονικά που συνοδεύουν την μπάρα είναι υψηλής τεχνολογίας και δυνατοτήτων ενώ χαρακτηρίζονται για την απλότητα στην εγκατάστασή τους. Συγκεκριμένα ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου έχει πολλαπλές δυνατότητες προγραμματισμού όπως φρενάρισμα κατά το άνοιγμα και κλείσιμο του κονταριού, αυτόματο κλείσιμο, δυνατότητα προσθήκης συσκευών ασφαλείας και άλλων αξεσουάρ καθώς και πλήθος λειτουργιών.

Η μπάρα ελέχγου κυκλοφορία  5m παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις σχετικά με τη μέγιστη συχνότητα χρήσης ως αποτέλεσμα της χρήσης πολύ αξιόπιστων ηλεκτρομειωτήρων. Η μετατροπή από δεξιά σε αριστερή έκδοση γίνεται με μεγάλη ευκολία ενώ οι εγκατάσταση γίνεται πολύ γρήγορα και συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης και χειρισμού.